Het afgelopen jaar hebben Leo’s en Lions uit heel Nederland geld ingezameld voor Stichting Het Vergeten Kind. Ook leden van onze club hebben bijvoorbeeld meegedaan aan een sponsorloop voor dit goede doel. Nu vragen we een beetje van jouw hulp, door simpelweg deze petitie te tekenen. Kleine moeite, groot gebaar!

Stichting Het Vergeten Kind zet zich in voor kinderen die in noodopvang of vrouwenopvang verblijven. Ze zijn dakloos of zijn slachtoffer van kindermishandeling, verwaarlozing of seksueel misbruik. Juist voor deze kwetsbare kinderen is deskundige begeleiding en een veilige plek van levensbelang: alleen dan kunnen patronen van geweld en verwaarlozing doorbroken worden. Helaas is er voor deze kinderen niet altijd de juiste hulp beschikbaar, omdat het aan financiële middelen ontbreekt. Door deze petitie te tekenen help je om dit onderwerp hoger op de politieke agenda te krijgen en bij te dragen aan de hulp die deze kinderen nodig hebben.

Jij tekent hier toch ook voor? Klik hier voor de petitie op de site van Het Vergeten Kind!

 

 

Categorieën: Acties

2 reacties

Geran Rooijackers vd Westerlo · februari 3, 2017 op 16:24

Ik wil ook graag mijn stem laten horen. Ik zelf heb ook als kind op 13 jarige leeftijd in een vrouwenhuis gezeten.Ben kind van gescheiden ouders. En daar heb ik tot op heden nog last van.

Dus ik geef mijn stem graag

    Stephanie van Veen · februari 5, 2017 op 13:00

    Bedankt voor het delen van je verhaal en je stem Geran!

Gesloten voor reacties.