Ben je starter op de arbeidsmarkt of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij je onderscheiden van andere sollicitanten en de perfecte eerste indruk maken? Dan hebben we een interessante avond voor jou gepland!

De LEO Club Zoetermeer Centaurea Cyanus organiseert een etiquetteworkshop, waarbij persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Tips om te solliciteren, kledingadvies, presentatie skills en nog veel meer. De workshop zal verzorgd worden door Jan Jaap van Weering, een etiquette- en protocolexpert. Van Weering is hoofddocent bij het Protocol Bureau in Den Haag. Ook is hij een internationaal veel gevraagde spreker/gast(docent) voor opleidingsinstellingen, ministeries, banken, kranten, vakbladen en radio- en televisieprogramma’s. Voor meer informatie over de spreker kijk op www.distinguished.nl. Het doel van deze avond is om kennis over te brengen om je persoonlijke presentatie te verbeteren en zo voorbereid te zijn op sollicitaties.

 

Voel je je aangesproken en wil je graag bij deze workshop zijn? Noteer dan vrijdag 7 april in je agenda! De kosten van de avond zullen €12,50 per persoon bedragen en het zal plaatsvinden in restaurant ‘1892 Eten & Drinken’ te Zoetermeer. Voor meer informatie over de locatie kijk op www.1892etendrinken.nl. De inloop is vanaf 19:00 uur, waarbij je wordt verwelkomd met een drankje. De workshop zal om 19:30 uur starten en ongeveer om 22:00 uur afgelopen zijn. Inschrijven kan via onderstaand formulier. Je kunt je per persoon aanmelden. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Helaas, de inschrijving is gesloten. Tot de 7e!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Categorieën: Acties