Lions Club Zoetermeer en LEO Club Zoetermeer slaan dit jaar weer de handen ineen voor de landelijke kerstactie voor de Voedselbank. De hele maand december worden op verschillende locaties in Zoetermeer Douwe Egberts waardepunten ingezameld, om in januari de lokale Voedselbank van pakketten koffie en thee te voorzien.

De Voedselbank levert voedselpakketten aan gezinnen die onder de armoedegrens leven. Zoetermeer alleen telt al 4500 noodlijdende huishoudens. Koffie zit zelden in de pakketten en is relatief heel duur, als je van €40 per week moet rondkomen. Door de Douwe Egberts punten in te leveren, gunnen we de klanten van de Voedselbank een extraatje.

In veel keukenlades liggen ‘vergeten’ koffiepunten. Dus ga langs bij opa’s, oma’s, ooms, tantes, buren, ouders, vrienden van je oudtante etc. en verzamel die zegels! De kans dat iemand voor zichzelf een heel Douwe Egberts servies bij de Blokker bij elkaar spaart achten wij heel klein. En is het niet veel leuker om iets ‘goeds’ met die koffiepunten te doen?!

Voor iedere 500 koffiepunten schenkt Douwe Egberts een pak koffie aan de Voedselbank. De totale opbrengst wordt door Douwe Egberts met nog eens 15% verhoogt. De waardepunten zijn te vinden op alle verpakkingen van Douwe Egberts, Pickwick, SENSEO® en L’OR ESPRESSO.

Vorig jaar werd er in Zoetermeer voor €4500 aan punten opgehaald. Helpen jullie mee dat bedrag dit jaar te verhogen? Je kunt de Douwe Egberts punten van 1 t/m 31 december inleveren bij:

Stadshart De Leyens
Hype Kappers Zoetermeer Albert Heijn de Leyens
Het rond 42 Broekwegzijde 150
Douwe Egberts Café Jongerius Bakker De Leyens
Burgemeester van Leeuwenpassage 23 Broekwegzijde 124
Jongerius Bakker OBS De Tjalk
Stadshart Promenade 201 Kadelaan 208

Rokkeveen Noordhove
Reas Food Plaza Dio Drogisterij Antoinette
Quirinegang 75 Lijnbaan 287
Jongerius Bakker de Vlieger Jongerius Bakker Noordhove
Groen-blauwlaan 111 Lijnbaan 283

Dorp
Stadsmuseum Zoetermeer Fitpoint Zoetermeer
Dorpsstraat 7 Van stolberglaan 3
Van Veen Schoenen Jongerius Bakker Dorp
Dorpstraat 83 Dorpstraat 86/S

Seghwaert
Jongerius Bakker Seghwaert Jumbo Leidsewallen
Petuniatuin 3 Meeuwenveld 8

Buytenwegh Meerzicht
Jongerius Bakker Buytenwegh Jongerius Bakker Meerzicht
Kentgensplein 7 Middelwaard 90

Oosterheem
Jongerius Bakker Oosterheem
Oosterheemplein 544

Categorieën: Acties