De gezelligste pubquiz van het jaar komt er weer aan! Voor het vijfde jaar op rij organiseert LEO Club Zoetermeer de pubquiz voor het goede doel. Zoek je teamgenoten bij elkaar en meld je aan via onderstaand formulier.

Goede doel:
Dit jaar gaat de opbrengst naar Jong Perspectief!
Jong Perspectief helpt kinderen en jongeren van 6 tot 24 jaar te bouwen aan een toekomst met Perspectief. Zij doet dit door middel van een maatjes- en mentorproject, waarbij volwassen vrijwilligers één op één aan kinderen en jongeren worden gekoppeld die in hun dagelijks bestaan wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Met de opbrengst van de Pubquiz 2018 gaan we een gezellige dag voor de kinderen en maatjes organiseren!

Data & tijden:
Wegens groot success de afgelopen jaren organiseren we de pubquiz op 2 avonden: vrijdag 9 en vrijdag 16 november! Inloop is vanaf 19:30. Om 20:00 zal de pubquiz starten en rond 23:00 verwachten we klaar te zijn.

Locatie:
Dit jaar mogen we weer gebruik maken van de altijd gezellige en sfeervolle bovenruimte van 1892 Eten en Drinken. 1892 Eten en Drinken is te vinden op Dorpsstraat 74-A, 2712 AM Zoetermeer.

Diner actie:
Speciaal voor de deelnemers van de Pubquiz bieden we ook dit jaar weer een DINERACTIE aan. De dineractie bestaat uit een 2-gangen Shared Dining Menu van de Chef met 6 gerechtjes (3 voor en 3 hoofd). Dessert is optioneel te bestellen voor een meerprijs van € 4,50. Uiteraard wordt rekening gehouden met allergieën en dieetwensen.

Het Shared Dining Menu kost € 22,50 p/p (i.p.v. € 25,-) en hiervan wordt ook nog eens € 2,50 afgedragen aan het goede doel! Reserveren kan via 079-8893744 o.v.v. ‘Dineractie Leo Club Zoetermeer’. Let op: i.v.m. de aanvangstijd van de Pubquiz is de aanvang van het diner 17:30 uur.

Meer info:
Houd voor verdere informatie over de pubquiz onze website en onze facebook pagina in de gaten! Wil je meer informatie over Jong Perspectief? Ga dan naar www.jongperspectief.nl.