Kanker, een vreselijke ziekte. Iedereen kent wel iemand die het heeft, heeft gehad of iemand aan verloren is. Samen gaan we de strijd aan om deze ziekte te kunnen genezen.

Dit jaar lopen wij samen met de drie Lions clubs in Zoetermeer om geld op te halen voor het KWF! Ons doel? €3000,- Help jij ons om dat te bereiken?! We doen dit tijdens het Samenloop voor Hoop evenement op 22 en 23 juni.

Niet bekend met de Samenloop voor Hoop? Het is een 24-uurs estafetteloop om aandacht te krijgen en geld op te halen voor het KWF. Kijk voor meer informatie even op de website: Samenloop voor hoop. Langs de route komen duizenden wenszakken met waxinelichtjes te staan. Op de wenszak kan een boodschap worden geschreven voor de mensen die te maken hebben met deze ziekte of om de lopers succes te wensen.

Wij verkopen deze wenszakken, voor €5,- per stuk. De volledige opbrengst gaat naar het KWF. Bestel onderaan deze pagina wenszak(ken) en laat een bericht achter. Zodra het bedrag op onze rekening staat zorgen wij dat de boodschap op de zak komt en dat hij langs de route komt te staan.

Bent u ondernemer? Wij bieden ook sponsorpakketten aan!

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via: info@leoclubzoetermeer.nl.

U kunt het bedrag overmaken naar onze rekening: NL18RABO0177880368 onder vermelding van uw e-mailadres.

Bestel hier uw wenszakken:

* indicates required field