zondag 9 februari 2020

Gisteren (8 februari 2020) was het eindelijk zo ver! LEO Club Zoetermeer heeft met de opbrengst van de pubquiz 2019 – maar liefst €4211 – gloednieuw speelgoed geshopt voor Speelgoedbank IKROS.

De zaterdagochtend begon bij Intertoys Zoetermeer in het Stadshart. Vier enthousiaste LEO’s en twee vrijwilligers van de Speelgoedbank hebben nog nooit zoveel speelgoed bij elkaar mogen verzamelen. Er konden maar liefst 3,5 rolcontainers gevuld worden met Barbie’s, Lego, auto’s, stoepkrijt en nog veel meer tof speelgoed.

Daarna vertrok het gezelschap naar Spel en Meer in de Dorpsstraat om de schappen van de Speelgoedbank te kunnen vullen met gezelschapspelletjes, Pokémon kaarten en creatief knutselmateriaal.

Dankzij een gulle korting van beide winkels hebben wij aan Speelgoedbank IKROS een donatie van speelgoed kunnen doen met een winkelwaarde van ruim €5000. Deze ongelofelijke buit zorgt voor goed gevulde schappen tijdens de opening van de nieuwe locatie van de Speelgoedbank op 25 maart 2020!

Wij willen alle deelnemers aan de pubquiz en sponsoren nogmaals bedanken voor hun bijdrage aan deze mooie actie! We hopen dat veel kinderen van dit mooie speelgoed gebruik mogen gaan maken.