Op zondag 29 mei om 10.00 stonden we klaar om een groep bewoners van verzorgingshuis Vivaldi mee te nemen naar het prachtige Keukenhof. Dit speciale uitje kon mogelijk gemaakt worden door het geld dat werd opgehaald tijdens de jaarlijkse pubquiz in november en december afgelopen jaar.  Deze twee geweldige avonden zorgden niet alleen voor heel veel plezier, maar we haalden er ook meer dan € 1600,- mee op. 

Dat de bewoners rolstoelgebonden waren maakte niet uit, want door het regelen van een speciale touringbus, in combinatie met het busje van Vivaldi, gingen we niet veel later op weg naar Lisse. In de bus zat de stemming er al snel in, want wat is er nou fijner dan naar de prachtige bollenvelden kijken en meezingen met een aantal gouwe ouwes?

Eenmaal aangekomen bij de Keukenhof zagen we direct al prachtige bloemenzeeën in allerlei verschillende kleuren en groottes. Veel van de bewoners herinnerde zich dat zij er vele jaren geleden eerder waren geweest en al gauw kwamen de meest mooie verhalen naar boven. Na een heerlijke lunch hebben wij verder het park bezocht en ondanks de regen was het een prachtige dag!

Moe maar voldaan keerden wij aan het einde van de dag huiswaarts, waar wij de bewoners nog een aandenken gaven aan deze bijzondere dag; chocolaatjes in de vorm van tulpen! Wij kijken terug op een hele bijzondere dag en zijn erg blij dat we door middel van een toffe actie als de jaarlijks terugkerende pubquiz, een aantal ouderen uit het verzorgingshuis een dagje mee uit hebben kunnen nemen!

Op naar de volgende actie!

Categorieën: Acties

1 reactie

Thea de Vries · juli 10, 2018 op 12:18

Nogmaals namens de bewoners van onze afdelingen heel hartelijk bedankt voor een onvergetelijke dag !

We zijn ook nog verwend met een Chinese maaltijd afgelopen zondag waar de mensen ook weer van hebben genoten!

Petje af ?? Voor jullie als club (L.E.O.)die dit allemaal belangeloos organiseren en hier geld voor ophalen!!

Super initiatief en hopelijk krijgen jullie nog meer naamsbekendheid en zullen jullie nog veel mooie dromen mogen verwezenlijke!!

Dank ?namens Dahliahof /Anemoonhof
Verpleeghuis Vivaldi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.