LeoClub Zoetermeer organiseert voor de vierde keer op rij weer de Pubquiz voor het goede doel! Dit jaar willen we zoveel mogelijk geld ophalen voor de ouderen van het verzorgingstehuis Vivaldi. Met het geld gaan we een onvergetelijke dag organiseren voor deze mensen. 

Ook dit jaar zijn we weer welkom bij 1892 Eten en Drinken, dat belooft nu alweer een gezellige, sfeervolle avond te worden. Vanwege het geweldige succes van vorig jaar hebben we besloten om dit jaar de Pubquiz op twee avonden te doen! Op vrijdag 24 november en op vrijdag 1 december zullen wij jullie kennis weer op de proef stellen.

Je vindt 1892 Eten & Drinken op Dorpsstraat 74-A, 2712 AM Zoetermeer. Om 19:30 uur zijn jullie welkom en om 20:00 uur gaan we van start. Rond de klok van 23:00 uur verwachten we klaar te zijn.

Wil je van de pubquiz een echt avondje uit maken? Samen vast de strategie voor de avond bepalen en tegelijk het goede doel steunen? Dineer dan vooraf met je team bij 1892 Eten & Drinken. Speciaal voor de deelnemers van de Pubquiz is er ook dit jaar weer een DINERACTIE. Het 2-gangen (voor en hoofd) Shared Dining Menu bestaat uit:

Voorgerechten: Zuid-Amerikaanse Wings, Carpaccio en Gegratineerde Zalm

Hoofdgerechten: Kip Cashew, Rode Mul en Steak 1892

Optioneel: Dessert voor de meerprijs van €3,00 

Het Shared Dining Menu kost €22,50 per persoon. Hiervan wordt €2,50 afgedragen aan het goede doel. 

Reserveren kan via 079-8893744 o.v.v. ‘Dineractie Pubquiz’.

Let op: i.v.m. de aanvang van de pubquiz is de aanvang van het diner 17:30 uur.

 

Houd ook onze Facebook pagina in de gaten voor meer nieuws en updates!

 

Categorieën: Acties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.