Hoi Hey Hallo! 

Samen het leven iets beter maken voor de mensen die dat hard nodig hebben, daar geloven wij in. 

We doen dat door met veel plezier leuke acties op te zetten die impact hebben.
Wij zijn LEO Club Zoetermeer. 

LEO Clubs zijn opgericht met het ideaal dat we wat moeten betekenen voor de samenleving. Door middel van gezamenlijke inspanningen leveren de leden een bijdrage aan de maatschappij. Deze service gedachte komt tot uitdrukking in de activiteiten die de LEO’s organiseren ten bate van goede doelen. De activiteiten variëren van hand- en spandiensten tot aan fundraisers 

LEO staat voor Leadership, Experience, Opportunity. Dit houdt in dat persoonlijke ontwikkeling ook een belangrijk aspect is.  Als lid heb je de mogelijkheid om ervaring op te doen met het organiseren en leiden van projecten en het bieden van dienstverlening. Doordat LEO Clubs verspreid zijn over heel Nederland en de wereld, krijg je de kans om nationaal en internationaal veel nieuwe contacten op te doen. 

Wij bestaan nu bijna 6 jaar en door de jaren heen hebben wij ons ingezet voor veel verschillende doelen door middel van veel verschillende activiteiten. 

Zo organiseren we elk jaar een pubquiz voor het goede doel. Afgelopen november hebben we in totaal €2000,- opgehaald voor Jong Perspectief! Daarnaast helpen we ieder jaar weer als verkeersregelaar bij de Avond4daagse en steken we onze handen uit de mouwen door te helpen met snoeien op boerderijen in de buurt. 

Door lid te worden van LEO Club Zoetermeer kan jij je niet alleen inzetten voor het goede doel, maar werk je ook aan je persoonlijke ontwikkeling en heb je een groep gezellige mensen om je heen die kunnen leiden tot vriendschappen voor het leven. 

Enthousiast of nieuwsgierig geworden en zou je graag wat meer willen weten? 

Kom dan naar onze kennismakingsborrel! 

18 januari 2019 – 20:00
1892 Eten & Drinken
Dorpsstraat 74A, 2712 AM Zoetermeer 

Mocht je verder nog vragen hebben kun je ze stellen aan nieuweleden@leoclubzoetermeer.nl

Categorieën: Onze Club

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.