donderdag 30 januari 2014

Dinsdagochtend (24 December 2013) begon met onwijs slecht weer, namelijk regen met een sterke windvlagen. We waren allemaal mooi op tijd in bejaardentehuis de Morgenster en hebben gezellig een lekker kopje koffie en thee gedronken. Met de hulp van de buschauffeur kregen we alle dames en heren van de Morgenster in de bus en waren we op weg naar de Kerstmarkt “Tuincentrum De Driesprong” met de bus en twee auto’s.

Eenmaal daar, nam iedereen een mevrouw of een meneer in een rolstoel en gingen we de kerstmarkt in. Herald moest heel even wachten, omdat zijn meneer nog even van een sigaretje wilde genieten. Marle ging meteen voorop met haar mevrouw en bevonden zich als eerste bij de kerstartikelen. We zagen onwijs mooie lichtjes, huisjes, speelgoed en prachtige groene kerst bomen. Ik was samen met Manon, mevrouw de Groot aan het begeleiden. Mevrouw de Groot wilde heel graag onze verhalen horen, wat we doen, hoe oud we zijn, etc. Dat maakte de sfeer een stuk leuker voor ons allemaal. Ook pakten we af en toe een kerst artikel, zodat Mevrouw de Groot het ook kan bekijken.

Na een gezellige en leuke rondleiding zijn we naar het restaurant van de Intratuin Driesprong gegaan voor een gebakje met een warme kop chocolade melk en koffie. Iedereen had het naar hun zin. Na de koffie pauze ben ik samen met Manon mevrouw Smeets gaan begeleiden. Zij wilde graag de prijzen weten van alle artikelen en gaf aan dat het veel te duur is. Ik had lichtjes voor buiten op mijn balkon nodig en Mevrouw Smeets gaf heel goed advies voor wat niet en wat wel te kopen, gezien de prijs kwaliteit verhouding. Nogmaals bedankt!

Na een gezellige middag en kerstcadeautjes te hebbengekocht , was het weer tijd om terug te gaan naar de Morgenster. Ook dit keer regende het hard met flinke wind. Het was dan ook even aanpoten om iedereen veilig en wel in de bus te krijgen. Eenmaal bij de Morgenster hebben we iedereen gedag gezegd en zijn wij vertrokken…