Zaterdag 11 mei 2013, Nationale molendag.  Tijdens de opening van de nieuwe stelling van Molen De Hoop heeft LEO Club Centaurea Cyanus Zoetermeer een cheque overhandigd van €2.475 aan dhr. Bonekamp. De LEO Club heeft dit bedrag opgehaald tijdens het oprichtingsfeest van de LEO Club eerder dit jaar. De LEO Club heeft dit bedrag bij elkaar weten te krijgen door middel van een loterij op de oprichtingsavond, dit met behulp van de winkeliers uit de Dorpsstraat. Ook zijn er mensen op deze avond gildenaar van de molen geworden en steunen zij zo de molen.

IMG_1637

Het steunen van de molen was de eerste grote actie van de Zoetermeerse jongerenclub. Tijdens de opening van de stelling was ook de Rotaryclub Zoetermeer aanwezig, zij overhandigde een cheque ter waarde van €2.000.  Tijdens de opening waren er optredens van het zangkoor De Paradijsvogels en van de Christelijke muziekvereniging Harpe Davids. De stelling werd officieel geopend door onder anderen de wethouders Hans Haring en Edo Haan.

LEO Club Centaurea Cyanus Zoetermeer is blij dat zij zo veel geld hebben op kunnen halen voor de renovatie van dit Zoetermeerse kenmerk en kijken dan ook uit naar nog meer momenten waarin ze andere goede doelen kunnen helpen.

Voor meer informatie over de LEO Club Zoetermeer kunt u kijken op www.leoclubzoetermeer.nl

Categorieën: ActiesCharter