dinsdag 6 juni 2017


 

Op zaterdag 3 juni organiseerde LEO Club Zoetermeer de Nationale LEO Conventie 2017 voor zestig enthousiaste LEO’s uit het hele land. Burgemeester Aptroot opende de vergadering in Restaurant 1892, waarna de LEO’s tijdens een spannend spelprogramma in het oude Dorp kennis maakten met onze groeistad. De conventie, bestaande uit een vergadering en middag- en avondprogramma, is een jaarlijks terugkerend evenement en wordt elk jaar door een andere LEO Club georganiseerd.Programma

LEO Club Zoetermeer ontwikkelde in de maanden voorafgaand aan de conventie een spannend puzzelspel door de omgeving van het oude Dorp. Meerdere monumenten en andere belangrijke plaatsen werden bezocht, waar de deelnemers in teams raadsels, sommen en ingewikkelde puzzels dienden op te lossen. Op deze manier wilde de club jongeren van buitenaf een andere kant laten zien van new town Zoetermeer. De reacties van de deelnemers waren zo enthousiast dat de club nu overweegt het spel in te zetten tijdens fondsenwervingsactiviteiten.

Omdat op deze dag ook het Blues Festival plaatsvond werd gekozen voor het thema Summertime Blues. Een groot deel van het programma vond plaats in Restaurant 1892, waaronder de lunch en het diner. LEO Club Zoetermeer organiseert regelmatig evenementen in 1892, zoals de jaarlijkse Pubquiz voor een goed doel en onlangs nog een etiquetteworkshop voor werkzoekenden. 

LEO Club Zoetermeer is een jongerenvereniging in Zoetermeer die acties organiseert om goede doelen in onze regio te ondersteunen. Wil je meer weten over de club of heb je interesse om lid te worden? Kijk dan op leoclubzoetermeer.nl of op onze facebookpagina. Ook organiseren we regelmatig borrels om kennis te maken met geïnteresseerden.