De gezelligste Pubquiz van het jaar komt er weer aan! Voor het zesde jaar op rij organiseert LEO Club Zoetermeer de Pubquiz voor het goede doel. Zoek je teamgenoten bij elkaar en meld je aan via onderstaand formulier.
 

Goede doel:
Dit jaar gaat de opbrengst naar Speelgoedbank IKROS Zoetermeer.
Speelgoedbank IKROS Zoetermeer geeft tweedehands speelgoed een nieuw leven. Ze knappen het speelgoed op en voorzien het van nieuwe batterijen.
Waarna maandelijks ruim 350 kinderen uit gezinnen waar de financiële middelen ontbreken speelgoed kunnen komen uitzoeken. 
Met de opbrengst van de Pubquiz 2019 zorgen we voor heel veel nieuw speelgoed op de planken van de Speelgoedbank.
 

Data & tijden:
Wegens groot succes de afgelopen jaren organiseren we de Pubquiz op 3 avonden: vrijdag 22, zaterdag 23 en vrijdag 29 november!
Inloop is vanaf 19:30. Om 20:00 zal de Pubquiz starten en rond 23:00 verwachten we klaar te zijn. 


Locatie:
Dit jaar mogen we weer gebruik maken van de altijd gezellige en sfeervolle bovenruimte van 1892 Eten en Drinken. 1892 Eten en Drinken is te vinden op Dorpsstraat 74-A, 2712 AM Zoetermeer. 

Teams: 

Schrijf je team van 4 of 5 personen in via onderstaand inschrijfformulier. Het inschrijfgeld bedraagt € 45,- per team. De volledige opbrengst gaat naar het goede doel. Betalen kan op de avond zelf contant of via tikkie. 


Diner actie:
Speciaal voor de deelnemers van de Pubquiz bieden we ook dit jaar weer een DINERACTIE aan.  

Het Shared Dining Menu kost € 22,50 p/p (i.p.v. € 25,-) en hiervan wordt ook nog eens    € 2,50 afgedragen aan het goede doel!
Reserveren kan via 079-8893744 o.v.v. ‘Dineractie Leo Club Zoetermeer’. Let op: i.v.m. de aanvangstijd van de Pubquiz is de aanvang van het diner 17:30 uur.
 

Meer info:
Naast je bijdrage voor de Pubquiz kun de Speelgoedbank tijdens deze avonden extra helpen door je gebruikte speelgoed mee te nemen en bij ons in te leveren. Wij zorgen er dan voor dat dit speelgoed bij hen terecht komt.  

Houd voor verdere informatie over de Pubquiz onze website en onze facebook pagina in de gaten!  

 

 

Schrijf je hier in!

* indicates required field