woensdag 11 december 2019

Op 22, 23 en 29 november heeft Leo Club Zoetermeer haar jaarlijkse Pubquiz gehouden. Dit jaar waren er drie avonden met unieke vragen! Deze gezellige avonden werden georganiseerd om geld op te halen voor het goede doel.  

Dit jaar was het gekozen goede doel De Speelgoedbank IKROS Zoetermeer. De Speelgoedbank verzamelt tweedehands speelgoed en geeft het een nieuw leven. Kinderen in Zoetermeer in het bezit van een Zoetermeerpas kunnen elke maand 3 punten uitgeven aan speelgoed zodat ook zij kunnen meedoen aan rages en kinderfeestjes! Met de drie avonden hebben we €3.200 opgehaald, wat nog eens is verhoogd met 1.000 door een donatie van de Rabobank! Totaal is er nu 4.200 beschikbaar om nieuw speelgoed te kunnen kopen voor de kinderen.  

Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder alle sponsoren die prijzen hebben gedoneerd voor de loterij en de winnende teams en ook niet zonder restaurant 1892 Eten & Drinken dat voor de vijfde keer op rij zijn locatie beschikbaar heeft gesteld voor de Pubquiz. Namens de club, De Speelgoedbank en alle kinderen: bedankt voor jullie donaties, aanwezigheid en gezelligheid. Tot volgend jaar!

 Wij bedanken alle sponsoren die hebben bijgedragen aan dit evenement: 

Bakker Ammerlaan, Big L Jeans, Boska, Boele kaaswinkel, Cactuskwekerij Van der Linden, Choco Toko, Clooney/Pavarotti Zoetermeer (BIG Horeca), Dekker Zoetermeer, Intertoys, Kinepolis, Maison Kelder, MDinner, Museum De Voorde, het Nationaal Videogame Museum, Bloemist Naturalis, Sfeer bij Sanne, Silverdome, Silverster Boek en Spel, Spel en Meer en Wijnplaza Zoetermeer.