LEO Club Zoetermeer organiseert op 9 november 2014 een wijnproeverij voor het Familieverblijf Lange Land Ziekenhuis Zoetermeer. Tijdens deze wijnproeverij worden niet alleen zeer smakelijke wijnen geproefd, ook wordt er door middel van de verkoop van deze wijnen geld opgehaald. Dit geld is bestemd voor het familiehuis is Zoetermeer. Het Familieverblijf is in de eerste plaats een thuis voor ouders van zieke kinderen. Daarnaast mogen familieleden van andere ernstig zieke patiënten gebruik maken van de faciliteiten en staat het Familieverblijf open voor patiënten die een dagbehandeling ondergaan. Het Familieverblijf staat dicht bij het Lange Land Ziekenhuis, het is maar een paar minuten lopen, zodat ouders en familieleden snel bij hun kinderen of familielid kunnen zijn als die in het ziekenhuis worden behandeld.

 
De wijnproeverij is op 9 november. Op deze dag bent u van harte welkom om tussen 15:30 en 18:00 uur onder het genot van de heerlijke wijnen kennis te maken met het Familieverblijf LZZ Zoetermeer en de LEO Club Zoetermeer Centaurea Cyanus. De entree voor de wijnproeverij is €3,50 per persoon. U steunt het familieverblijf door de wijnen die tijdens deze middag geschonken worden te bestellen. De marge tussen inkoop- en verkoopprijs komt volledig ten goede aan het Familieverblijf LLZ te Zoetermeer. Mocht u niet aanwezig kunnen zijn tijdens deze middag en wel graag de wijnen wil bestellen dan kan dat met het bijgevoegde bestelformulier.

Bestelformulier wijnactie 2014

Wijnomschrijving 2014

Houd onze Facebook pagina in de gaten, wij zullen hier geregeld een update plaatsen betreffende de actie en meer informatie over de wijnen. En neem ook eens een kijkje bij het Familieverblijf Zoetermeer.

Categorieën: Acties